20. 4. 2014

misasuchardova-e1396958772851

Michaela Suchardová: Proč jsou evropské volby důležitější než kdy předtím

29.4.14 v kavárně Inkognito od 17:30 do 19:00

Přijďte si popovídat se spolulídryní kandidátky SZ ve volbách do Evropského parlamentu, která zažila EU na vlastní kůži (Erasmus, práce pro Evropskou komisi v Bruselu, expertka na evropská práva), o tom, proč jsou evropské volby důležitější než kdy předtím.

Tématem debaty budou základní EU práva, výhody, které nám EU přinesla a stále přináší, o co jde v těchto evropských volbách, co všechno ne/může Evropský parlament a jakou moc máme jako občané zapojit se do vytváření politiky EU. Řeč bude i o důležitosti výměnných programů jako je Erasmus a dalších EU programů a o možnostech práce v zahraničí.

Curriculum:
Narozena 1977 v Jablonci nad Nisou. Absolventka Právnické fakulty Univerzity Karlovy (Mgr.) a Právnické fakulty ve Stockholmu (LL.M.) Od 2003 agentka pro rozšíření v Evropské komisi, poté euroúřednice a od 2011 nezávislá právní expertka na evropské právo pro službu Evropské komise „Vaše Evropa – Poradenství“.

www.zeleni.cz/michaela-suchardova
www.michaelasuchardova.cz